Menu

Onze unieke aanpak

Management Drives

SJH Teaming werkt met de Management Drives methode. Management Drives toont u dat mensen en teams handelen volgens leidende denkpatronen en gewoontes. Die ontstaan vanuit 6 drijfveren. Elk drijfveer uit zich in een kleur. Ze voorspellen gedrag en hoe een team functioneert.

6 drijfveren van Management Drives

Beeldt u in dat elke medewerker zijn drijfveren kent, ze deelt en bespreekt met het team. Zo komt u tot echte verbinding. Resultaat? Een nieuwe teamdynamiek.

Management Drives wordt internationaal toegepast op alle niveaus in organisaties. Deze onderbouwde methode zorgt voor herkenbare en snel toe te passen inzichten in u zelf en de mensen in uw omgeving. Gevolg: meer effectiviteit, energie en resultaten.

Check hier onze filmpjes en ontdek uw drijfveer!

 

Waarom teamcoaching duurzamer is dan teambuilding

Teambuilding is leuk. Mensen gaan met een fantastisch gevoel naar huis. De factor entertainment leeft prominent. Latente spanningen verdampen vakkundig dankzij de warme en amusante atmosfeer.

Bij SJH teaming gaan we nog een reuzenstap verder! Wij gaan voor blijvende en structurele effecten. We combineren Management Drives inzichten met praktische teamoefeningen.

Hoe doen we dat?

  • We spreken vooraf met u grondig de doelstellingen.
  • We brengen ieders persoonlijk profiel op een heel toegankelijke manier in kaart.
  • We tonen de profielen aan de groep en faciliteren de onderlinge communicatie.
  • We oefenen dit grondig in met een arsenaal aan innoverende tools in open lucht.
  • We blikken telkens terug op wat we gezien hebben en creëren leerervaringen.

 

Outdoor

Onze teamcoaches en -begeleiders kennen uiteraard hun drijfveren. Daarom zitten ze in hun kracht en in hun energie. En dus bewegen ze graag. Van binnen naar buiten en omgekeerd.

We maken gebruik van de unieke accommodatie van de Sint-Jozefhoeve in Balen.

Vergaderruimte binnen en buiten staat ter beschikking. De oefeningen beleven we in open lucht, op wandelafstand van onze vergaderruimte. Kent u het rendement van werken met een fris hoofd? Dàt vindt u bij ons. Saai wordt het nooit. Professioneel is het altijd.

 

Van theorie naar praktijk

Energie voor ontwikkeling mobiliseren: dat start bij drijfveren. Management Drives biedt inzichten op een praktisch toepasbare manier. U leert uw drijfveren kennen in beeld en taal.

U vult vooraf de vragenlijst in (20 minuten). Tijdens de teamontwikkeling dag ontvangt u een prachtig en gebruiksvriendelijk profielboek: welke drijfveren beschouwt u als positief? Wat zijn potentiële krachten en valkuilen? Waar krijgt u spontaan energie van? Welke gedachten spelen er onbewust en onder stress

Deze kennis maken we bespreekbaar in de groep. Er zijn goede noch foute profielen. En dan ontvouwt zich de buitenlucht van de boerderij en de weiden. 7 originele teamactiviteiten zijn perfect om ieders profiel te tonen en te toetsen in de praktijk. En wat het effect is op de collega’s. Actie ondernemen gecombineerd met dialoog en reflectie. Daar groeien teams van.

 

Puur en authentiek

Wanneer komt u het dichtst bij uw natuurlijke zelf? In een meeting, aan uw landschapskantoor of handenvrij bellend in uw comfortabele wagen? Allicht niet. Wij gaan voor verbinding. Verbinding tussen mensen, én verbinding met de natuurlijke omgeving. Zodat u volledig uzelf bent. Dat is helemaal oké. Onze gastvrijheid, competenties, infrastructuur en landelijk domein creëren de gesmeerde omstandigheden voor openheid en teamontwikkeling.

Interesse? Vraag nu een offerte aan! Gratis en vrijblijvend binnen 24u