Menu

Sint-Jozefhoeve Teambuilding laureaat Leaderproject Midden-Kempen.

16 november 2014

Op 15 november 2014 werden in Merksplas de laureaten van Leader provincie Antwerpen bekend gemaakt voor de periode 2009-2014.
Leader zijn Europese subsidies voor plattelandsontwikkeling waarbij bottum-op, innovatie en samenwerking de belangrijkste doelstellingen zijn. In provincie Antwerpen zijn er 2 Leader gebieden: Midden-Kempen beweegt! bestaande uit 7 gemeenten (Balen-Geel-Kasterlee-Lille-Meerhout-Retie en Vorselaar) , Markaante Kempen bestaand uit 10 gemeenten (Arendonk-Baarle Hertog-Hoogstraten-Merksplas-Ravels-Rijkevorsel-Brecht-Essen-Kalmthout-Wuustwezel).

Tijdens deze periode werden in het gebied Midden-Kempen beweegt! 53 projecten gerealiseerd.
In de categorie “Landbouw en rurale onderneming schap” werd Sint-Jozefhoeve Teambuilding laureaat met het project “ ’t pure-weigevoel”. Maak van het wei-gevoel een wij-gevoel.

De WEIDE spelen zijn unieke, grappige en originele land- en tuinbouwspelen in een – u raadt het al – weide op ons melkveebedrijf. Tijdens elke opdracht spelen steeds andere bekwaamheden een grotere of kleinere rol: tactiek, kracht, durf, inzicht, behendigheid en teamwork. Deze combinatie van plezier en kennis, gekoppeld aan een gezonde competitiegeest, zorgt ervoor dat het wei-gevoel snel verandert in een wij-gevoel!