Menu

Over ons

De Sint-Jozefhoeve is een authentiek en gezellig familiebedrijf, waar de taken mooi verdeeld zijn.
Luc zorgt voornamelijk voor de dagelijkse werking van de boerderij. Daarnaast doet hij het vervoer van de kinderen met de Struesselkar. En af en toe geeft hij rondleidingen op de boerderij, hoofdzakelijk aan jongeren uit het secundair onderwijs of aan volwassen. Maar ook bij de schoolkinderen springt hij wel eens bij.

De verschillende activiteiten op de boerderij worden dan weer in goede banen geleid door boerin Marina. Zij is meestal het aanspreekpunt tijdens je teambuilding of schooluitstap.
Marina en Luc hebben ook 3 kinderen – Glenn, Jirca en Remco – die af en toe een handje toesteken tijdens de vele activiteiten.

Glenn, Marina, Jirca, Luc, Remco

De Sint-Jozefhoeve is een bedrijf met een visie. Een bedrijf dat weet waar het in de toekomst naartoe wil. Dat is belangrijk, zeker in deze tijden van schommelende melkprijzen en landbouwhervormingen.
De visie van Luc en Marina? Zonder schaalvergroting tòch bij de top behoren. Door te kiezen voor goed management. Door te investeren in dierenwelzijn. Want ook zo kan je goede technische en economische cijfers behalen.

Beleef de landbouw en het platteland op een andere manier dan elders.

Daarom hebben Luc en Marina ervoor gekozen om een aantal educatieve, recreatieve en sociale nevenactiviteiten uit te bouwen. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien ze beiden een sociaal karakter hebben.

Zo maken ze van Sint-Jozefhoeve een duurzaam bedrijf, dat zich ten dienste stelt van de maatschappij. Elke dag opnieuw.