Menu

Open Coffee on Tour @ Sint-Jozefhoeve

6 april 2016

Netwerken met een kopje koffie en een gebakje erbij zorgt voor een gezellige sfeer! De ideale omgeving om kennis te maken met Luc en Marina van de Sint Jozefhoeve, die sinds kort een heel interessant nieuw concept in de aanbieding heeft. Enkele ondernemers hadden de kans kennis te maken met deze unieke aanpak tijdens het gezellige Open Coffee on Tour netwerkmoment.

Netwerken met een kopje koffie

De aanwezigen kregen wat meer informatie over het boeiende en nieuw coaching-project. Sinds dit jaar gaan we van start met een nieuw aanbod: individuele profielen en teamprofielen dieper bekijken met bedrijven / organisaties. Dit doen we aan de hand van een mooie onderbouwde tool: Management Drives. Die reeds door meer dan 300.000 mensen en daarbij behorende bedrijven word gebruikt.

De geïnteresseerde aanwezigen gingen een kijkje nemen in onze weide waar de spelen staan. Daar ligt de link tussen het praktische fun-gehalte van de teambuilding én de theorie van Management Drives.

Vervolgens gaf Luc als atypische landbouwer een rondleiding op het melkveebedrijf. Om extra inzicht te krijgen in de achtergrond van Management Drives heeft hij zijn individueel profiel als ondernemer even toegelicht.

IMG_4375-optim

IMG_1317-optim IMG_1314-optimIMG_1311-optim

Wil je ook kennis maken met ons aanbod?

Had je niet de kans om erbij te zijn? Op donderdag 21 april organiseren we een belevingsdag van 13u30 tot 16u30! Zo krijg je opnieuw de kans om kennis te maken met ons volledig aanbod van teambuilding tot teamcoaching.

Wil jij deze dag niet missen? Schrijf je nu snel in via onderstaande link.

Bestel hier je gratis inkomticket!