Menu

Maak gebruik van de KMO-portefeuille bij Sint-Jozefhoeve

21 maart 2019

Wist je dat de Sint-Jozefhoeve een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille is? Dat is mooi meegenomen, want zo kun je als KMO een aanzienlijk stuk van je investering in teambuilding of -coaching recupereren. Je kunt immers een stuk laten subsidiëren. Contacteer ons voor meer informatie of download de infofiche, maar in onderstaande blog geven we graag wat meer info.

 

Recupereer tot 30% van de investering in teambuilding

Banden smeden met je medewerkers, een leuk uitje of je medewerkers beter met elkaar laten samenwerken? Dat kan uiteraard bij de Sint-Jozefhoeve. Meer nog, je kunt tot 30% van je investering gesubsidieerd krijgen. Zelfs de cateringkost is subsidiabel tot 25 euro per persoon. Zo wordt de investering ook voor kleinere ondernemingen behapbaar!

 

Wanneer kun je 30% recupereren en wanneer maar 20%

Als je een kleine onderneming bent kun je 30% van je investering recupereren. Als kleine onderneming heb je minder dan 50 voltijds equivalente medewerkers in dienst en is je omzet of balanstotaal kleiner dan 10 miljoen euro. Als middelgrote onderneming kun je nog altijd 20% recupereren. Minder dan 250 voltijdse equivalenten en ligt je omzet lager dan 50 miljoen euro of je balanstotaal lager dan 43 miljoen euro, dan kom je hiervoor in aanmerking. Mooi meegenomen, toch?

 

Even checken of je wel in aanmerking komt

Om in aanmerking te komen voor de bovenstaande subsidies is de onderneming een Belgische KMO of wordt er een vrij beroep beoefend. De onderneming situeert zich in het Vlaamse Gewest en heeft een aanvaardbare rechtsvorm. Verder is de onderneming actief in de privésector (de overheid mag maximaal 25% participeren). Als laatste parameter heeft je onderneming ook nog een aanvaardbare hoofdactiviteit nodig. Voldoe je aan deze eisen, dan kun je een subsidie aanvragen.

 

Breng je aanvraag vandaag nog in orde

Wil je je teambuilding of -coaching concretiseren. Surf dan vandaag nog naar de website van de KMO-portefeuille en breng je aanvraag in orde. Het kost slechts enkele minuten, maar je recupereert een aardige som.

Moest je nog vragen hebben over de werking van de KMO-portefeuille of hulp kunnen gebruiken, geef ons dan zeker een seintje. We helpen je met plezier verder zodat ook jullie binnenkort een onvergetelijke teambuilding kunnen beleven!