Menu

Laat uw onderneming schitteren met sterk leiderschap en excellente teams!

23 april 2019

 

 

SJH Teaming nodigt u i.s.m. Igor Geubbelmans Consulting van harte uit op deze Inspiratieworkshop op 8 mei 2019

Leiding geven en het meeste uit een team halen klinkt eenvoudiger dan het is. Vaak is hulp en kennis dan ook welkom. Als ondernemer, CEO of manager, wil u het beste halen uit uw bedrijf en ongetwijfeld worstelt u soms met vragen als: Hoe de communicatie verbeteren, tijdverlies beperken of het ziekteverzuim terugdringen? Op die vragen speelt Igor Geubbelmans al enige tijd in. Met meer dan 14 jaar ervaring in management in de achterzak en heel wat ervaring in management- en teamontwikkeling, gaf deze freelance consultant/coach ondertussen al een heel aantal workshops in leiderschap en teamontwikkeling. Ook op de Sint-Jozefhoeve staat er op 8 mei eentje op het programma.

 

Leiders laten groeien

Dat Igor gepassioneerd is door zijn vak staat als een paal boven water. “Zelf ben ik iemand enthousiast en dat word ik nog meer van het coachen van mensen en teams. Ik wil ze helpen bij het oplossen van problemen waar ze tegenaan lopen. Dit doe ik door patronen bloot te leggen en vervolgens deze te doorbreken. Zo kunnen mensen groeien in wat ze doen. Op die manier laat ik teams ook beter functioneren. Tijdens mijn sessies worden er vaak dingen benoemd die nog nooit benoemd zijn of die simpelweg niet zichtbaar waren voor de leider. Zo een workshop opent vaak echt ogen.”

 

Gelukkige medewerkers presteren beter

Hoewel Igor meerdere workshops geeft, richt hij zich met deze workshop op een specifiek doelpubliek. “Deze sessie richt zich specifiek op KMO’s. Ook bij KMO’s is er nood aan ondersteuning op het vlak van leiderschap- en teamontwikkeling. De sector speelt geen rol, problemen en vragen zijn vaak gelijkaardig. Binnen elke organisatie heeft een leider een grote impact. Dit kan een manager zijn, maar net zo goed de zaakvoerder die het bedrijf zelf aanstuurt. Jammer genoeg is een leider binnen een KMO zichzelf vaak niet bewust van zijn/haar impact. Laat staan dat ze beseffen welke groeikansen ze nog hebben om zich te ontwikkelen tot een betere leidinggevende. Vaak kunnen ze anders leren omgaan met hun team, waardoor het geheel beter gaat functioneren. Persoonlijk leiderschap kan een onderneming laten schitteren en daar help ik ze bij. Ik zoek naar de drijfveren van mensen en zorg ervoor dat de leidinggevende hier efficiënt op kan inspelen. Een betere aansturing, zorgt voor een team dat meer gemotiveerd is. Gelukkige medewerkers, die hun kwaliteiten kunnen aanspelen presteren immers beter. Ik begeleid leiders bij deze stappen en gebruik daar de Management Drives Methode voor”, besluit Igor.

 

De kernpunten van wat u opsteekt? 

  • U ondervindt hoe u zelf een nog sterker leider kan zijn voor uw team en uw onderneming.
  • U ontdekt wat het belang is van het kennen van uw eigen leiderschapsstijl.
  • U maakt kennis met drijfveren als kracht en Management Drives als tool. Met deze tool leert u inschatten welk gedrag wanneer adequaat is.
  • U ontdekt hoe we op de Sint-Jozefhoeve de theorie aan de praktijk koppelen aan de hand van spellen geënt op de principes van Management Drives.
  • U hoort een getuigenis van een CEO over het gebruik van Management Drives als tool en de resultaten die dit oplevert.

 

Deze workshop bijwonen?

Deze workshop “Laat uw onderneming schitteren met sterk leiderschap en excellente teams!” gaat door op 8 mei op de Sint-Jozefshoeve. De workshop duurt een halve dag. Het onthaal is voorzien om 8u30 en de aanvang is voorzien om 9u. De workshop is afgerond om 12u en er is een broodje voorzien. Wenst u meer info of u gelijk in te schrijven voor deze workshop dan kan dat via deze link.

Tijdens deze workshop bekomt u uw persoonlijk profiel van de Management Drives. Lees er alles over online, maak gebruik van de KMO-portefeuille en schrijf u in!

Heeft u zelf al een profiel, maar wil u een collega laten kennismaken met Leiderschaps- en Teamontwikkeling obv Management Drives? U kan ook inschrijven zonder profiel, en uw collega is zeker ook welkom! Wel vooraf inschrijven.

 

Maak gebruik van de kmo-portefeuille en bespaar op deze workshop.

40% subsidie betekent dit nog € 237 i.p.v. € 395

30% subsidie betekent dit nog € 276,5 i.p.v. € 395