Menu

Het team versterken op de boerderij

31 oktober 2018

Het team versterken op de boerderij

Op zoek naar een bijzondere teambuilding? Ben je het beu om aan touwen te slingeren in de Ardennen en wil je eens wat anders? Wel, dan moet je zeker eens naar de mogelijkheden informeren op de Sint-Jozefhoeve. Een garantie op een leuke en effectieve teambuilding.

Een stimulerende omgeving voor je teambuilding

Gezonde lucht, boerderijdieren en de nodige faciliteiten, het zijn maar enkele ingrediënten die van de Sint-Jozefhoeve een toplocatie maken voor een unieke teambuilding. Een hartelijke ontvangst, niet minder dan 7 unieke outdoor-spelen waarbij zowel het brein als de spieren moeten functioneren en de nodige versnaperingen zorgen niet alleen voor sfeer, het is ook een garantie op het smeden van banden en een betere samenwerking tussen teamleden. En uiteindelijk draait het daar toch om tijdens een teambuilding?

Een aanpak op maat

Eenheidsworst kennen we niet op de Sint-Jozefhoeve. Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke service en een aanpak op maat. Uiteraard beschikken we over een aantal arrangementen voor je teambuilding, maar we denken graag met je mee. Wil je overnachten in de buurt, een BBQ of misschien wel tussen verschillende locaties pendelen? Wij regelen het voor je. Wij ontzorgen onze gasten van A tot Z, zodat zij de focus kunnen houden.

Geen overdreven gedoe

Scholen, bedrijven en organisaties vinden al sinds 2010 de weg naar de Sint-Jozefhoeve. Waarom? Omdat we op de Sint-Jozefhoeve iedereen behandelen als gasten en bewust afstappen van overdreven gedoe. Meer dan 110 groepen per jaar genieten van onze faciliteiten, de boerderij en onze losse, humoristische aanpak. Wij streven altijd naar een glimlach en een goed gevoel. Ja, het is back to basics, maar dat stoort geen moment, integendeel. Een eerlijke catering, een bescheiden maar verzorgde accommodatie en de ongedwongen sfeer maken van elke teambuilding, klein en groot, een succes.

Een garantie op een geslaagde teambuilding

Een geslaagde, verzorgde teambuilding op een boerderij ervaren? Genieten van de gastvrijheid van de derde generatie tussen de fluitende vogels en de loeiende koeien? Informeer vandaag nog naar de arrangementen op de Sint-Jozefhoeve. Eén ding is zeker, ze slaan zeker geen gat in je budget. Trouwens we bieden niet enkel teambuildings aan, ook teamcoaching is mogelijk.