Menu

KOEklusjes voor kleuters

Maak je klaar voor een halve dag vol koetjes en kalfjes!

Inclusief een groot glas verse melk, een lekkere plak cake en een supertoffe verrassing. En als je wil, komen we jullie ophalen met de enige echte Struesselkar!

Gesubsidieerd door Melk4Kids. (Benieuwd wat dat betekent? De boer of de boerin geven je graag wat meer uitleg.)

Programma

09u30

Onze unieke Struesselkar komt je ophalen aan je school (in Balen), of op een andere afgesproken plaats. Breng gerust al je vriendjes mee – op de strobalen in de kar is er plaats voor maar liefst 50 ‘kleine varkentjes’!

KOEklusjes

10u00

Welkom op de boerderij! Volgens ons – de boer en de boerin – wordt het vast een fantastische dag. En om die vast te leggen, krijgen jullie voor één dag een digitaal fototoestel. Jij trekt de foto’s, en wij zorgen ervoor dat je ze de dag nadien al kan downloaden op onze website! Leuk hé!

10u05

Niet zo snel! Zullen we eerst even wat uitleg geven over de KOEklusjes?
We hebben namelijk jullie hulp nodig, want de koeien hebben honger! Kan jij wat maïs halen met je emmer en je kruiwagen? Of misschien hebben ze wel zin in gedroogd gras? En ook de konijnen en de ezel hebben trek in wat groene sprietjes! Hebben alle dieren genoeg gegeten en gedronken? Van al die inspanning hebben jullie zelf vast ook dorst gekregen. Melk dus snel de kunstkoe en vul je beker met lekker verse melk.

11u30

Ken je de Struesselkar nog? Natuurlijk brengt die je achteraf ook terug naar je school of naar een andere afgesproken plaats. Super!

12u00

Het zit er alweer op! Vond jij het ook zo’n onvergetelijk uitstap?