Menu

KOEklusjes en speeltuin Keiheuvel voor kleuters

Maak je klaar voor een dag vol koetjes en kalfjes!

Inclusief een groot glas verse melk, een lekkere plak cake en een supertoffe verrassing. En als je wil, komen we jullie ophalen met de enige echte Struesselkar!

Gesubsidieerd door Melk4Kids. (Benieuwd wat dat betekent? De boer of de boerin geven je graag wat meer uitleg.)

Programma

09u30

Je schoolbus brengt jullie naar het recreatiedomein Keiheuvel. Daar worden jullie opgehaald door onze unieke Struesselkar. (Als je school in Balen is, dan komt de Steusselkar zelfs helemaal naar je school.) Breng gerust al je vriendjes mee – op de strobalen in de kar is er plaats voor maar liefst 50 ‘kleine varkentjes’!

KOEklusjes

10u00

Welkom op de boerderij! Volgens ons – de boer en de boerin – wordt het vast een fantastische dag. En om die vast te leggen, krijgen jullie voor één dag een digitaal fototoestel. Jij trekt de foto’s, en wij zorgen ervoor dat je ze de dag nadien al kan downloaden op onze website! Leuk hé!

10u05

Niet zo snel! Zullen we eerst even wat uitleg geven over de KOEklusjes?
We hebben namelijk jullie hulp nodig, want de koeien hebben honger! Kan jij wat maïs halen met je emmer en je kruiwagen? Of misschien hebben ze wel zin in gedroogd gras? En ook de konijnen en de ezel hebben trek in wat groene sprietjes! Hebben alle dieren genoeg gegeten en gedronken? Van al die inspanning hebben jullie zelf vast ook dorst gekregen. Melk dus snel de kunstkoe en vul je beker met lekker verse melk.

11u30

Ken je de Struesselkar nog? Stap maar snel terug in, dan brengen we je terug naar de speeltuin Keiheuvel!

Speeltuin Keiheuven

12u00

Heb je er honger van gekregen? Wij ook! Tijd voor een picknick in de speeltuin.

13u00

Klimmen, klauteren, glijden, schommelen … Speeltuin Keiheuvel is de ideale plaats om veilig te ravotten. Ga jij op het klautervliegtuig met de kabelbaan? Durf je op het hindernissenparcours? En geraak je helemaal bovenaan in het klimtouwenparadijs? Of ga je liever naar de superleuke kinderboerderij vlakbij? Er is zoveel te doen!

…u

De schoolbus is er. Het zit er dus alweer op! Vond jij het ook zo’n onvergetelijk uitstap?