Menu

5 verrassende resultaten!

30 april 2016

Enkele maanden geleden deden we een onderzoek naar de beleving van onze klanten. Kan het beter? Of anders? En of! We kwamen tot enkele verbazende resultaten waarmee we meteen aan de slag zijn gegaan.

teaming

1. Elkaar leren kennen, maar ook jezelf!

Het is duidelijk niet alleen genoeg om elkaar ‘gewoon’ wat beter te leren kennen. Deelnemers geven aan elkaars handelen en denken ook te willen begrijpen. Wat drijft de ander?  23% geeft aan dat ze graag een beeld willen krijgen van ‘de ander’ zijn competenties en sterktes binnen het team. 15% vindt het belangrijk ook een beeld te krijgen van de ‘eigen’ competenties.

2. Ons unieke concept spreekt aan

krijtbord62% van de ondervraagden geven aan dat onze aanpak perfect op maat en toegankelijk is voor iedereen. Bovendien geeft 53% aan dat ze de gezellige open sfeer op onze boerderij erg fijn vinden.

3. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn

Er is gebleken dat een teambuildingactiviteit voor iedereen even nieuw, uniek en uitdagend moet zijn. Gaan karten is geen eerlijke concurrentie bijvoorbeeld. “Want er zijn altijd mensen die dat beter kunnen als ik. Dat is niet eerlijk.“

4. Nood aan handvaten om mee naar huis of bedrijf te nemen

managementdrives46% van de deelnemers zouden het fijn vinden een persoonlijk profiel mee naar huis te nemen! Want wat na een teambuildingactiviteit? Nood om iets tastbaars mee naar het bedrijf te nemen zien velen onder hen als een surplus, een meerwaarde.

5. De sterktes en drijfveren van jouw team in kaart

managementdrives238% zou het fijn vinden dat ze een persoonlijke profielterugkoppeling krijgen en deze ook persoonlijk ontvangen. Ook hebben ze allen veel interesse in een tool die het  teamprofiel weergeeft. Er is ook veel interesse om te werken rond bepaalde thema’s en bewustwording van teams. Waardoor wordt jullie team gedreven?

Conclusie

Teams en individuen geven aan meer nood te hebben aan een tool die persoonlijke en teamprofielen in kaart brengt. Hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan. Dit jaar doet SJH Teaming zijn intrede! En ontdek of deze vorm van teambuilding een meerwaarde betekend voor uw bedrijf!

Ondek hier ons nieuwe aanbod