Menu

3 tips voor een out of the box teambuilding in Antwerpen

18 november 2019

Op zoek naar een bijzondere teambuilding maar geen zin in platgetreden paden? Met deze 3 tips garandeert de Sint-Jozefhoeve een leuke en effectieve teambuilding, in een stimulerende omgeving.

  1. Combineer het met boerderijwerk

Gezonde lucht, boerderijdieren en de nodige faciliteiten, het zijn maar enkele ingrediƫnten die van de Sint-Jozefhoeve een toplocatie maken voor een unieke teambuilding. Verder geniet je van:

  • Een hartelijke ontvangst
  • Niet minder dan 9 unieke outdoor spelen
  • De nodige lekkere versnaperingen

Brein en spieren worden aan het werk gezet. De cominbatie zorgt niet alleen voor sfeer, het is ook een garantie op het smeden van banden en een betere samenwerking tussen teamleden. En uiteindelijk draait het daar toch om tijdens een teambuilding? Wist je trouwens dat we ook teamcoaching aanbieden?

  1. Relax dankzij een aanpak op maat

Eenheidsworst kennen we niet op de Sint-Jozefhoeve. Je krijgt bij ons een persoonlijke service en een aanpak op maat. Je kan uiteraard kiezen uit een aantal arrangementen voor je teambuilding, maar we denken graag met je mee.

Wil je overnachten in de buurt, een BBQ of misschien wel tussen verschillende locaties pendelen? Wij regelen het voor je. Wij ontzorgen onze gasten van A tot Z, zodat zij de focus kunnen houden.

  1. Laat overdreven gedoe thuis

Scholen, bedrijven en organisaties vinden al sinds 2010 de weg naar de Sint-Jozefhoeve. Waarom? Omdat we op de Sint-Jozefhoeve iedereen behandelen als gasten en bewust afstappen van overdreven gedoe.

Meer dan 110 groepen per jaar genieten van onze faciliteiten, de boerderij en onze losse, humoristische aanpak. Wij streven altijd naar een glimlach en een goed gevoel. Ja, het is back to basics, maar dat stoort geen moment, integendeel. Een eerlijke catering, een bescheiden maar verzorgde accommodatie en de ongedwongen sfeer maken van elke teambuilding, klein en groot, een succes.

Benieuwd naar het resultaat van deze ‘drievuldigheid’? Bekijk onze fotogalerij voor alle geslaagde teamuitjes. Naar fotogalerij.

Staat jouw team er in 2020 tussen?